Vrijwilliger worden

Vrijwilligers zijn het hart van onze organisatie. Zij verzamelen het voedsel, sorteren het voedsel op THT datum en zorgen ervoor dat alles op de juiste wijze wordt opgeslagen. Verder zorgen de vrijwilligers er in de ochtend voor, dat de winkeluitgifte wordt aangevuld met artikelen uit het magazijn, koelcel en vriescel. In de middag en of avondopenstelling zorgen vrijwilligers voor het ontvangst van onze klanten, begeleiden ze onze klanten met het samenstellen van hun eigen pakket.

We hebben op dit moment niet direct een vacature, maar u kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie over het werk van een vrijwilliger bij de voedselbank of als u zich aan wilt melden als vrijwilliger. Zie de contactpagina voor de gegevens van onze coördinator vrijwilligers.

Workshops

De Voedselbank ondersteunt haar vrijwilligers door regelmatig workshops aan te bieden zoals ‘goed tillen’ en ‘omgaan met agressie’.

Als u een actieve bijdrage wilt leveren aan het werk van de Voedselbank, dan bent u van harte welkom in ons pand. Of stuur een mail. Onze coördinator vrijwilligers leest uw mail graag en zal u uitnodigen voor een gesprek. Hij of zij bekijkt samen met u de mogelijkheden voor uw inzet bij de Voedselbank. We werken met een vrijwilligersovereenkomst, zodat u precies weet wat uw rechten en plichten zijn. Als er veel aanmeldingen zijn kunt u op een wachtlijst worden geplaatst.

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie over vrijwilligerswerk bij de Voedselbank Zeist, neem dan contact op met de coördinator vrijwilligers.